برادر ارجمند جناب آقای دکتر بهرام عین اللهی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

سلام علیکم
با احترام، فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار جامعه پرستاری، معظم له در خصوص توجه به شبکه بهداشتی درمانی و لزوم بازسازی، تقویت و توسعه آن، نشان از وسعت نظر و شناخت عمیق ایشان از حوزه سلامت کشور دارد. متأسفانه در دو دهه گذشته مسؤلین مرتبط همت کافی برای توسعه و ارتقا و تعمیق شبکه بهداشتی درمانی نداشته اند و بطور عمده به جنبه‌های درمانی توجه کرده اند. اینک که جنابعالی با نگاه ولایت مدارانه فرمان ایشان را لبیک گفته اید انتظار می‌رود هر چه سریعتر بدون فوت وقت، کلیه ارکان نظام سلامت زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بطورعملی در تحقق این فرمان بکوشند. در این راستا فرهنگستان علوم پزشکی که بارها اهمیت شبکه بهداشتی درمانی را به مسؤلین محترم ذیربط تذکر داده است. آخرین بررسی جامع در این زمینه در مستندات « توسعه، تقویت و تکمیل شبکه بهداشتی درمانی کشور » و «گسترش، ارتقا، تعمیق و روزآمدی هرچه سریعتر شبکه بهداشتی درمانی کشور بر مبنای سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری» و « توصیه‌های راهبردی و اجرایی در زمینه توسعه، تعمیق و روزآمدی شبکه بهداشتی درمانی کشور برای پاسخگویی عادلانه به همه نیازهای سلامت جامعه، اعم از مراقبت، خدمت، آموزش و پژوهش سلامت، از جمله استفاده بهینه از آن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا» فرهنگستان اعلام شده است (تصویرهای پیوست) و در آن براهمیت توسعه، تعمیق و روزآمدی شبکه بهداشتی درمانی کشور برای پاسخگویی عادلانه به همه نیازهای سلامت جامعه، اعم از مراقبت، خدمت، آموزش و پژوهش سلامت، از جمله استفاده بهینه از آن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا تأکیده شده است. فرهنگستان علوم پزشکی در راستای وظایفی که براساس اساس نامه بعهده دارد، تصمیم گرفته با تشکیل جلسات کارشناسی، جوانب مختلف بازسازی، توسعه و روزآمد نمودن شبکه را بررسی نماید و جمع بندی را در یکصدوسومین جلسه شورای آینده نگری و نظریه پردازی فرهنگستان در تاریخ ۳۰ دیماه ۱۴۰۰ با حضور جنابعالی و کلیه ذینقشان مطرح نماید. موجب امتنان است، در صورت صلاحدید دستور فرمائید برنامه اجرایی آن وزارتخانه که شامل زمان بندی مشخص برای اصلاح و ارتقای شبکه بهداشتی درمانی است تهیه گردد و معاونین و کارشناسان محترم مرتبط از کلیه بخش‌های بهداشت، درمان و آموزش، توسعه و مدیریت منابع جهت شرکت در این گروه کارشناسی معرفی شوند. پیشاپیش از بذل توجه جنابعالی به اساسی‌ترین زیرساخت نظام سلامت یعنی شبکه بهداشتی درمانی تشکر می‌نمایم.

دکتر سید علیرضا مرندی