نامه رییس فرھنگستان علوم پزشکی درخصوص حادثه جانگداز حرم شاهچراغ و لزوم حفظ انسجام و وحدت جامعه پزشکی، فرهیخته و دانشگاهیان

حادثه جانگداز حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی (ع) در شیراز که منجر به شهادت تعدادی از هموطنان بیگناه عزیزمان از زن و مرد و کودک و پیرو جوان گردید بار دیگر نشان داد که دشمنان قسم خورده این مرزو بوم در غبار فتنه ننگینی که به بهانه‌های مختلف ایجاد می‌کنند، به هر جنایتی دست می‌زنند. جامعه علمی، فرهیخته و دانشگاهی کشور که همیشه در بحران‌ها در کنار ملت مظلوم ایران بوده‌اند در این مقطع نیز با حفظ وحدت و یکپارچگی خود در مقابل مکر و حیله دشمنان خواهد کوشید که به امید صادق و متکی به واقعیت‌های عینی رهبر معظم انقلاب در ایجاد امید و نگاه خوشبینانه به آینده در جوانان این کشور از هیچ کوششی دریغ نکنند. چرا که به فرموده ایشان "اکنون مانند همیشه، سیاست تبلیغی و رسانه‌ای دشمن و فعال‌ترین برنامه‌های آن، مأیوس‌سازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیل‌های مغرضانه، وارونه‌ نشان دادن واقعیتها، پنهان کردن جلوه‌های امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسنات بزرگ، برنامه‌‌ی همیشگی هزاران رسانه‌ی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنباله‌های آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهده‌اند که با استفاده از آزادی‌ها در خدمت دشمن حرکت میکنند". آنچه که امروز، دشمنان ما را جری نموده تا با ایجاد فتنه دست به هرجنایتی می‌زنند محصولی است که در طول نزدیک به نیم قرن در قالب آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیت، برادری توسط این ملت صبور و علیرغم جنگ تحمیلی و تحریم‌ها و جنایت‌های بی نظیر حاصل شده است. جامعه پزشکی کشور در کنار دیگر اقشار فرهیخته علمی و دانشگاهی همپای رهبر معظم انقلاب، تاکید بر دانشگاهی اصولی، اعتلاطلب، در خدمت مردم، فعال و از لحاظ علمی و فکری پرنشاط دارد و معتقد است دانشگاه، پایگاه اصلی انقلاب اسلامی بوده و باز هم خواهد بود و نسل جوان دانشجو اجازه نخواهد داد که دانشگاه، خانه امن دشمنان این ملت و فریب خوردگان بیگانه شود. با یاری خداوند همچون همیشه در این مقاطع حساس دست به دست هم می‌دهیم و با حفظ وحدت کلمه، دشمنان این ملت را که درصدد نابودی درخت تناوری هستند که با خون هزاران شهید مظلوم آبیاری شده، مانند همیشه مایوس و ناامید خواهیم کرد.

دکتر سیدعلیرضا مرندی