پیام تسلیت رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت درگذشت استاد دکتر مسلم بهادری

انا لله و انا الیه راجعون

متاسفانه دقایقی قبل خبر ناگوار در گذشت استاد بسیار ارزشمند، گرانقدر، دلسوز و بسیار فعالمان جناب آقای دکتر مسلم بهادری عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی و رئیس گروه علوم پایه را مطلع شدم. این ضایعه مؤلمه را به همه اعضای محترم فرهنگستان و جامعه خدوم پزشکی صمیمانه تسلیت عرض می‌کنم. ایشان تنها استادی بود که در سال‌های اول دهه چهل در تظاهرات دانشجویان دانشگاه تهران بر علیه طاغوت مشارکت فعال داشت. ایشان تا روزهای پایان عمر پر برکت خویش علیرغم کهولت سن و کسالت همچنان دلسوزانه و خستگی‌ناپذیر به فعالیت‌های علمی، اجتماعی و مدیریتی خود ادامه می‌داد. همین دیروز در بیمارستان به احوالپرسی تلفنی این جانب با گشاده رویی پاسخ داد. این استاد والامقام الگو و اسوه ای بود در علم و عمل، آموزش، پژوهش و خدمات سلامت و همه اینها به دلیل پایه اعتقادی قوی مذهبی و عشق به میهن اسلامی و مردم بود. شاید هم به همین دلیل مشیت الهی بر این قرار گرفت که رحلت ایشان را در ماه مبارک رمضان و همزمان با لیالی قدر و ایام ضربت خوردن و شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام قرار دهد تا انشاالله هرچه بیشتر مشمول عنایات حضرت حق تعالی واقع شود از دست دادن این استاد استادان که برای جامعه پزشکی به ویژه فرهنگستان علوم پزشکی ضایعه جبران ناپذیری به حساب می‌آید را به همه همکاران عزیز و به ویژه خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه خداوند کریم برای ایشان مغفرت و علو درجات آرزو می‌کنم.

دکتر سید علیرضا مرندی

اول اردیبهشت ۱۴۰۱