پیام رییس فرهنگستان علوم پزشکی کشور در واکنش به وقایع اخیر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دکتر سیدعلیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، وقایع رخ داده در هفته‌های اخیر در کشور را ناگوار خواند و آنرا ضربه به نماد علم و پیشرفت ایران اسلامی و هدف اصلی دشمن دانست و از فرهیختگان کشور خواست تا با درایت و بصیرت همه فرزندان این مرز و بوم را زیر چتر استقلال و پیشرفت علمی کشور، هدایت و رهبری نمایند تا مانع تفرقه و دودستگی شوند. در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جمهوری اسلامی ایران در طول بیش از چهار دهه گذشته همیشه مورد تهاجم دشمنان و مزدوران اجیر شده داخلی و خارجی بوده است. دشمنان این مرز و بوم در تلاش بوده و هستند که در مقاطع مختلف با ایجاد جنگ، اعمال تحریم‌های ظالمانه و تهاجم فرهنگی، بنیان محکم ایران اسلامی را متزلزل نمایند که خوشبختانه این حربه، همیشه با مقاومت ملت غیور ایران و درایت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، تحت عنایات الهی و حضرت ولیعصر (ع) با شکست مواجه شده است.

آنچه که در چند هفته اخیر شاهد آن بودیم یکی از بی رحمانه‌ترین حیله‌های دشمن با هدف تخریب و صدمه به دو نعمت بزرگ الهی یعنی سلامت و امنیت مردم عزیزمان بود. فتنه‌ای که به بهانه مرگ یکی از فرزندان عزیز این مرز وبوم آغاز شد و در فضای مجازی با قدرت تمام توسط دشمنان و مزدوران اجیر شده آنان مزورانه و با حرکات ایذایی، گسترش یافت بنحوی که متاسفانه در سایه کذب و دروغ و در فضای غبار آلود ایجاد شده، منجر به از دست رفتن مظلومانه جان ده‌ها تن دیگر از فرزندان این مرز و بوم و تخریب اموال عمومی گردید.

آنچه که مسلم است دشمن در تلاش است که با القاء فتنه به قشرهای مختلف جامعه و ایجاد تفرقه، به ایران متحد ضربه زند و یکی از هدف‌های اصلی دشمن، ضربه به نماد علم و پیشرفت یک کشور یعنی دانشگاه‌ها، دانشجویان و اساتید است. بدیهی است کشوری که در شرایط تحریم‌های بی رحمانه و ظالمانه‌ای که در تاریخ بشر بی‌نظیربوده، توانسته است به پیشرفت علمی خود در حوزه‌های مختلف علوم ادامه دهد و به عنوان قدرت علمی منطقه از کیان و استقلال این سرزمین دفاع نماید، دشمنانش بر نمی‌تابند آنچه را که هزینه کرده‌اند چون دود بر هوا ببینند و تلاش می‌کنند با ایجاد دوگانگی و تفرقه به بنیان این استقلال و پیشرفت ارزشمند و بی‌نظیر ضربه بزنند که به حول و قوه الهی موفق نبوده و نخواهند بود. اساتید و فرهیختگان این کشور در این شرایط حساس با درایت و بصیرت، همه فرزندان این مرز و بوم را با نگرش‌های مختلف قومیتی، مذهبی، سیاسی، فرهنگی واجتماعی، در زیر چتر استقلال و پیشرفت علمی ایران واحد هدایت، راهبری و محافظت خواهند نمود و مانع از هرگونه تفرقه و دودستگی و تقابل که هدف دشمن قسم خورده و پلید این کشور است خواهند شد. در پایان و در آستانه هفته وحدت و ولادت با سعادت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص)، از خداوند متعال سلامت و عزت و وحدت بیش از پیش ملت بزرگوار ایران را خواستارم.

دکتر سیدعلیرضا مرندی

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران