دوشنبه 1401/12/22 08:02

خبرگزاری رسمی حوزه : پایان هفتمین همایش ملی «سلامت معنوی اسلامی»

حوزه/ هفتمین همایش ملی «سلامت معنوی اسلامی و نظام آموزشی کشور» به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه،هفتمین همایش ملی « سلامت معنوی اسلامی و نظام آموزشی کشور» به کار خود پایان داد.

این همایش که به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد؛ با تجلیل از دست اندرکاران برگزار کننده همایش به کار خود پایان داد.

این همایش به مدت سه روز به همت فرهنگستان علوم پزشکی کشور و با همکاری وزارت بهداشت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.

در این همایش اساتید، متفکران و اندیشمندان در قالب هفت نشست تخصصی به ایراد سخن پرداختند و بحث و تبادل نظر کردند.

مراسم افتتاحیه این همایش با پیام حجت الاسلام و المسلمین رئیسی ریاست جمهور آغاز و با سخنرانی آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه یافت.

در مراسم اختتامیه همایش نیز از دست اندرکاران و برگزار کنندگان همایش سلامت معنوی اسلامی با اهداء تندیس تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم از استاد سیم فروش به عنوان الگو و چهره معنوی دانشجویان علوم پزشکی، دکتر مهدی مصری ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم به نیابت از کل مجموعه دانشگاه، دکتر مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور، دکتر لاجوردی مدیر و دبیر اجرایی همایش و دکتر نیکنام مسئول بین المللی همایش با اهداء تندیس تجلیل شدند.