تهران - ایرنا - مدیر کل فنی و برنامه ریزی معاونت درمان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی از ایجاد کلینیک‌های ویژه خدمات دندانپزشکی در بیمارستان‌های دولتی و ایجاد مراکز اورژانس 24 ساعته خدمات دندانپزشکی در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، علی ماهر روز دوشنبه در همایش دومین سالگرد طرح تحول خدمات دهان و دندان در هتل المپیک تهران افزود: اقدامات زیادی برای توسعه خدمات درمانی دندانپزشکی در وزارت بهداشت آغاز شده است که راه‌اندازی 195 واحد دندانپزشکی در بیمارستان‌های دولتی و ایجاد 171کلینیک ویژه خدمات دندانپزشکی از آن جمله است.
وی گفت: هم اکنون 366 یونیت دندانپزشکی در مراکز دولتی مشغول خدمات رسانی به مردم هست و این مراکز در حال افزایش هستند، همزمان اورژانس‌های 24 ساعته دندانپزشکی در اغلب دانشگاه های علوم پزشکی ایجاد شده و به زودی در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی این مراکز فعال می شوند.
به گفته وی مراکز اورژانس دندانپزشکی خدمات مختلفی از جمله التیام دردهای دندانی، درمان عفونت‌های حاد دهان و دندان، درمان‌های غیر پیچیده بافت‌های لثه و تروماهای (شکستگی) دندان را انجام می‌دهند
ماهر گفت: متاسفانه هزینه‌های خدمات دندانپزشکی سهم زیادی از هزینه‌‌های سلامت را به خود اختصاص می‌دهند و حدود 30درصد هزینه‌های سلامت مردم به این خدمات مربوط است. به همین علت به دنبال افزایش سهم مراکز دولتی و کاهش هزینه‌های مردم در قالب طرح تحول سلامت هستیم.
وی افزود: در این راستا تدوین گایدلاین (راهنما و استاندارد خدمات) خدمات دندانپزشکی و تدوین تعرفه‌های دندانپزشکی در بخش دولتی و سطح بندی و استانداردسازی این خدمات آغاز شده است و به زودی به نتیجه می‌رسد.
مدیر کل فنی و برنامه ریزی معاونت درمان وزارت بهداشت افزود: این اقدامات زمینه خدمات نوین دندانپزشکی را در کشور مهیا می‌کند و با این کار شاهد ساماندهی بازار خدمات دندانپزشکی در کشور و افزایش نظارت حاکمیتی در این بازار خواهیم بود.