نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس فرهنگ مقاومت رزمندگان باعث غلبه ما بر دشمن بعثی و مقابله با قدرت‌های بزرگ شد، گفت: نیازمند نهادینه شدن فرهنگ مقاومت در نسل جوان جامعه پزشکی کشور هستیم.

زهره الهیان، نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سینا با بیان ضرورت انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به جامعه جوان پزشکی کشور  گفت: نسل جدید در تمامی اقشار و جامعه پزشکی باید با سابقه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، ایثارگری‌ها و از خود گذشتگی‌هایی که شکل گرفت تا ما را به این نقطه از انقلاب اسلامی برساند، آشنا شوند؛ همچنین باید فرهنگ مقاومت در نسل جدید نهادینه شود.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ مقاومت همان فرهنگی بود که باعث شد ما در سایه دفاع مقدس در مقابل دشمنان انقلاب اسلامی بتوانیم به پیروزی دست پیدا کنیم، بیان کرد: این تنها صدام نبود که در مقابل کشور و مردم ما جنگ افروزی می‌کرد، بلکه تمامی قدرت‌های بزرگ پشت سر صدام ملعون بودند و وی را حمایت کردند.

الهیان، تاکید کرد: این فرهنگ مقاومت بود که ما را به پیروزی رساند و باعث غلبه ما بر دشمن بعثی و مقابله با قدرت‌های بزرگ شد.

وی به نقش مهم برپایی مراسم سالانه محفل انس بسیج جامعه پزشکی اشاره کرد و گفت: این مراسم میعادگاهی است که یادآوری سال‌های دفاع مقدس، فداکاری و ایثارگری‌های جامعه پزشکی را به ذهن متبادر می‌کند.

عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی کشور ادامه داد: مراسم محفل انس سالانه بسیج جامعه پزشکی و جمع شدن اعضای جامعه پزشکی به دور یکدیگر، به ویژه پزشکانی که در دوران دفاع مقدس در بیمارستان‌های صحرایی و در خطوط مقدم جبهه‌های نبرد حماسه خلق کردند، نشان از غلبه ارزشها و اهداف انقلاب اسلامی در میان اعضای جامعه پزشکی دارد.

الهیان، در پایان خاطرنشان کرد: بازگویی خاطرات در مجالسی مانند محفل انس می‌تواند یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و ارزش‌های انقلاب اسلامی را زنده نگه دارد.