دكتر سيد حسن مقدم نيا، عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشكي كشور در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي و امور بين الملل گفت: توجه به اقتصاد مقاومتي و ارتباط منسجم راهبردي بين دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي با عرصه سلامت، منجر به توليد تجاري علم در عرصه هاي مورد نياز به ويژه در عرصه سلامت از طريق شركتهاي دانش بنيان مي شود.

دکتر مقدم نیا افزود: ما بايد توليد علم را به سوي تجارت و صنعت پيش ببريم و پل ارتباطي جامعه دانشگاهي و صنعت بايد با برنامه راهبردي و نگاه اقتصاد مقاومتي تبيين شود.

وي گفت: در نشست هاي مختلفي كه از سوي فرهنگستان علوم پزشکي برگزار مي شود، دكتر سيد عليرضا مرندي رئيس فرهنگستان، موضوع اقتصاد مقاومتي را در دستور كار گروه هاي علمي فرهنگستان قرار داد.

دكتر مقدم نيا خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري (مدظله)، سبك زندگي و اقتصاد مقاومتي را مطرح و امسال را سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل نام گذاري كردند كه اقتصاد مقاومتي و سبك زندگي در پرتو ايمان و تحصيل تقوا حاصل مي شود و چنانچه انسان تقوا پيشه كند، خداوند متعال راه را به او نشان خواهد داد.

وي افزود: ما بايد نگاه اسلامي – ايراني به اقتصاد مقاومتي داشته باشيم و در فرهنگستان علوم پزشكي كشور كه اتاق فكر سلامت است به اقتصاد مقاومتي و سبك زندگي سالم توجه ويژه اي شده است.

دكتر مقدم نيا ادامه داد: بايد به چالش هاي موجود اجتماعي به منظور اصلاح سبك زندگي كه موضوعي پيچيده است و ماهيت پيچيده بين رشته اي در ابعاد مختلف فرهنگي، اسلامي و ايراني دارد توجه شود.

عضو وابسته فرهنگستان اذعان داشت: لازمه عملياتي شدن اقتصاد مقاومتي، توجه جدي و اجرايي به بيانات مقام معظم رهبري (مدظله) و آموزه هاي ديني، قرآن و عترت و ... مي باشد كه خوشبختانه فرهنگستان علوم پزشكي با نگاه آكادمي به آن پرداخته است و صاحب نظران در نشست هاي گروه هاي علمي به اين مهم مي پردازند.

وي همچنين با اشاره به اينكه اقتصاد مقاومتي، راه نجات و تغيير سبك زندگي است گفت: ما بايد شيوه اسلامي – ايراني سبك زندگي خود را اصلاح كنيم و با كمك اقتصاد مقاومتي، وضعيت كنوني كشور را با توجه به تحريم هاي موجود بسازيم.

دكتر مقدم نيا اذعان داشت: ما بايد از اقتصاد تك پايه و متكي به نفت رها شويم و به توليد علم كه در راستاي اقتصاد مقاومتي است، بيشتر از گذشته توجه کنیم.

عضو گروه علوم پايه فرهنگستان ادامه داد: ابلاغيه هاي مقام معظم رهبري (مدظله) و اسناد بالا دستي نظام جمهوري اسلامي ايران، داراي برنامه استراتژيك و راهبردي با رويكرد رعايت اصول اقتصاد مقاومتي به ويژه در عرصه سلامت است و ما بايد نگاه كاربردي به اين مهم داشته باشيم.

وي اظهار داشت: سبك زندگي ماهيت بين رشته اي دارد و بسيار فراگير است و كليه عرصه هاي زندگي روزمره بشر را در بر مي گيرد و جايگاه و همكاري دانشگاهيان، متخصصين و متعهدين به اسلام و كشور و همچنين نقش روحانيون و حوزويان در اين مقوله مهم بسيار حائز اهميت است.

عضو گروه سلامت معنوي گفت: وجهي از اقتصاد مقاومتي پرداختن به مباني اعتقادي، فرهنگي و ديني است و در منويات مقام معظم رهبري (مدظله) در بعد اقتصاد مقاومتي به ويژه اقدام و عمل، بايد به تمامي اين ابعاد به ويژه آموزه هاي اقتصادي اسلام توجه كافي شود.