نشست تخصصي " كاهش خطر سوانح و بلايا با رويكرد مولفه هاي اجتماعي سلامت" 16 اسفندماه سال جاري در سالن ابن سينا فرهنگستان علوم پزشكي برگزار شد.

دكتر سيد عليرضا مرندي، رئيس فرهنگستان علوم پزشكي كشور در افتتاحيه اين نشست گفت: عوامل اجتماعي متاثر از عوامل متعددي از جمله اقتصادي، فرهنگي، زيست محيطي و سياسي و اجتماعي است.

عضو پيوسته فرهنگستان علوم پزشكي افزود:‌ عواملي از جمله تحصيلات، مسكن و محل سكونت، جنسيت و تغذيه و ...، مي توانند در برقراري سلامت و افزايش اميد به زندگي و مهمتر از تامين عدالت در سلامت موثر باشند.

دكتر مرندي ضمن اشاره به اينكه حداقل 50 درصد سلامت مردم و جامعه به عوامل اجتماعي بر مي گردد، گفت:‌ در آموزش هاي پزشكي اين موضوع بايد مورد توجه ويژه اي قرار گيرد زيرا پزشكان مسئول سلامت جامعه هستند.

وي در پايان ضمن تاكيد بر لزوم آموزش به مردم، اظهار كرد: زماني كه سواد سلامت مردم و جامعه بالا برود آن ها خود مي توانند در تامين و ارتقاي سلامت خود، خانواده و جامعه مشاركت داشته باشند.