دكتر سيد عليرضا مرندي رئيس فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران طي نامه اي به سردار سرلشكر محمد علي جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، ضمن محكوم كردن اقدام  دشمنان قسم خورده ملت ايران و در راس آن امريكاي جنايتكار در تبليغات گسترده عليه مجموعه مقدس سپاه از فعاليت‌هاي همه جانبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از جمله در حوزه سلامت، در طول چهار دهه گذشته تشكر و قدرداني كرد . متن كامل اين نامه بدين شرح است :

برادر ارجمند سردار سرلشگر محمدعلي جعفري

فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي

سلام عليكم؛

با احترام، ضمن تبريك سالروز ولادت سالار شهيدان حضرت امام حسين (ع) و روز پاسدار، در اين شرايط كه دشمنان حامي تروريست، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را مورد هجمه قرار داده‌اند، فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران كه نقش ديده باني سلامت كشور را بعهده دارد از فعاليت‌هاي همه جانبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از جمله در حوزه سلامت،  در طول چهار دهه گذشته تشكر و قدرداني مي نمايد. ايجاد امنيت عمومي كشور در كنار ديگر نيروهاي مسلح در شرايطي كه تمام دشمنان نسبت به تهديد امنيت مردم عزيزمان متحد شده‌اند سلامت رواني مطلوبي را در مقايسه با شرايط ديگر كشورهاي منطقه ايجاد نموده است . حضور سپاه در حوادث طبيعي چون زلزله و سيل در كنار احاد مردم خسارت ديده در زمان حادثه و بعد از آن و تامين راههاي دسترسي و ايجاد مسكن موقت و دائم در جلوگيري از شرايطي كه مي‌توانست تهديد كننده سلامت باشد و موجب شيوع بيماري هاي همه گير در شرايط بهداشتي نامناسب گردد، بسيار كمك كننده و راه‌گشا بوده است.

ايجاد بيمارستان‌هاي صحرايي در شرايط بحران هاي طبيعي توسط سپاه و كمك به امداد و درمان مردم آسيب ديده از فعاليت هاي موثر آن مجموعه در حوزه سلامت جامعه بوده است. همچنين سازمان بسيج مستضعفين سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به عنوان يك شبكه با پايگاه مردمي در همكاري با مجريان سلامت در امر واكسيناسيون عمومي به عنوان يك الگوي موفق در ارتقاء سلامت جامعه نقش موثر و بي بديلي داشته است.

با عنايت به موارد فوق، فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران از فعاليت هاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و سازمان بسيج مستضعفين در ترويج و ارتقاء فرهنگ عمومي سلامت كشورمان تشكر و قدرداني مي‌نمايد. بديهي است تلاش‌هاي دشمنان قسم خورده ملت عزيزمان و در راس آن امريكاي جنايتكار، در تبليغات گسترده عليه مجموعه مقدس سپاه كه فرزند برومند نظام جمهوري اسلامي ايران است جز بر عزت هر چه بيشتر اين سربازان ملت نخواهد افزود.

دكتر سيد عليرضا مرندي