گروه سلامت معنوي فرهنگستان علوم پزشكي با حضرت آيت الله العظمي جعفر سبحاني ديدار و گفتگو كردند .
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل در اين ديداركه 16آذرماه سال جاري در شهر مقدس قم برگزار شد ، حضرت آيت الله العظمي جعفر سبحاني با اشاره به اهميت موضوع معنويت در سلامت گفت : بحث ما شناخت انسان است و میخواهیم سلامت جسمانی و روحانی او را تامین کنیم ايشان فرمودند : اولا انسان از منظر اسلام خلیفه الله است و این ویژگی در انسان شناسی غربي نیست ثانیاً انسان مسجود ملائک است و این ویژگی در منظر اسلام مطرح است ثانيا انسان از منظر اسلام امانت الله است وهمچنين انسان از منظر قرآن معلم ملائک و فرشتگان است و اين ويژگي از منظر غربیها در فطرت انسان نيست .
حضرت آيت الله العظمي سبحاني افزودند : ما اگر بخواهیم به معنویت انسان برسيم نباید به انسان شناسی و علوم انسانی غرب ، دست دراز كنيم فقط مي توانيم از آن بهره بگيريم اما نبايد مبنای كار ما قرار بگيرد فرق است بین اینکه مبنا باشد یا اينكه از آن بهره بگیریم .
ايشان عنوان كردند : انسان از منظر قرآن موجودي است كه با خداوند رابطه دارد و خداشناسی جزو فطرت او است به گفته ويل دورانت تمدني نبوده است كه در آنجا انسان باشد اما خداجويي نباشد .
حضرت آيت الله سبحاني خاطر نشان كردند : غربي ها موضوع اصالت بشر را مطرح کردند اما اصالت بشر این نيست كه انسان بر اساس قوانین فیزیکی زندگي كند و بعد از آن تمام شود اما ما اصالت بشری به نام خدا و معنویت داریم و معنویتي كه به روان انسان بها مي دهد و معتقد است بعد از مرگ بقا دارد و معنويت اصول تربیتی و روانشناسی ما بايد بر اساس قرآن و اسلام باشد و اگر غير اين باشد معنویت در آنجا معنا ندارد .
ايشان افزودند : ویژگیهای که قرآن برای انسان معرفی می کند با ويژگي هايي كه در غرب براي انسان قائل هستند متفاوت است ، در تفكر غربي انسان از دو جزء پدر و مادر تشكيل شده و در رحم مادر رشد کرده و بر اساس قوانین طبیعی زندگی می کند و مرگ پایان زندگی او است در حالی که قرآن براي بعد از مرگ زندگي جاويدان قائل است و مبناي تربيت در قرآن منهاي مذهب نيست يعني مذهبي كه انسان را در سخت ترين شرايط بتواند از گناه بازدارد .
گفتني است اين ديدار در راستاي برگزاري همايش ملي سلامت معنوي كه 26 و 27 بهمن ماه سال جاري در محل سالن غدير در شهر مقدس قم برگزار مي شود ، صورت پذيرفت .