یکشنبه 1401/11/16 10:37

دکتر ابوالفضل باقری فرد

متولد: 1345

تاریخ عضویت وابسته: 1400/12/21

تحصیلات: تحصیلات تکمیلی آسیب‌های ورزشی از بارسلونای اسپانیا، اخذ فلوشیپ جراحی زانو از دانشگاه علوم پزشکی تهران، اخذ مدرک تخصصی ارتوپدی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، اخذ مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران.

رتبه علمی: عضو هیات علمی و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران.

سمت‌ها:  مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی دارویی و تجهیزات پزشکی کشور  وابسته به وزارت بهداشت، مدیر تسویه شرکت توسعه صنایع پزشکی ایران وابسته به وزارت بهداشت. مدیر مسئول مجله ارتوپدی شفا. معاون پژوهشی مرکز تحقیقات بازسازی استخوان و مفاصل. رئیس و معاون پژوهشی بیمارستان شفایحیائیان. مسئول ترجمان و دانش مرکز تحقیقات بازسازی استخوان و مفاصل. معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران. مدیر گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی ایران.عضو موظف و رئیس هیات مدیره شرکت مادر تخصصی دارویی و تجهیزات پزشکی کشور. عضو شورای مرکز رشد تجهیزات پزشکی.عضو کارگروه بررسی ساختار تشکیلات سازمان غذا و دارو. عضو کمیته علمی کنگره بین المللی دیسپلاز مادرزادی مفصل هیپ از نوزادی تا سالمندی. عضو هیات تحریریه مجله دانشگاه علوم پزشکی مشهد. مدیر تحریریه و هیات تحریریه مجله ارتوپدی شفا. عضو کمیته تخصصی تجهیزات پزشکی مصرفی ارتوپدی.عضو کمیته تخصصی ارتوپدی شورای عالی پزشکی. عضو شورای عالی مرکز تحقیقات بازسازی استخوان و مفاصل. عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات بازسازی استخوان و مفاصل. عضو کمیته فنی داور و تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران.

افتخارات:  مقاله اول در کنگره دو سالانه بین المللی دانشگاه‌های علوم پزشکی در 1390، لوح تقدیر از ریاست و دبیر کنگره بازآموزی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خرداد 1391.

مقالات:  نمایه شده در WOS: 38     نمایه شده در Scopus:  60

H-Index (Scopus) = 9