یکشنبه 1401/11/16 02:56

تاریخ تولد:  1342

محل تولد: شیراز.

تاریخ عضویت وابسته: 1401/6/19

تحصیلات: دکترای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دوره بهداشت عمومی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکترای تخصصی علوم بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز.

رتبه علمی: دانشیار پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز.

سمت‌ها: رئیس مرکز بهداشت شهرستان فیروزآباد، رئیس مرکز بهداشت شهرستان شیراز، مدیر واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی، معاون فنی معاون بهداشتی دانشگاه، معاون بهداشتی دانشگاه، قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه، رئیس مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت، رئیس پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز.

جوایز و افتخارات: کارشناس نمونه دستگاهی وزارت بهداشت، پژوهشگر برگزیده دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشجوی نخبه دوره دکترای تخصصی پژوهشی، رتبه سوم مراکز تحقیقات بالینی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز.

کتاب:  سه عنوان تالیف و 2 عنوان ترجمه.

مقالات:  بیش از 110 مقاله نمایه شده در        WOS: 33   نمایه شده در Scopus: 93

H-Index (Scopus) = 16

H-Index ( WOS) =  9

در نشست شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان سلامت مطرح شد:
ایران در حلقه مدیریت نهاد جهانی پیشگیری از پوکی استخوان:
دکتر سیدجمال‌الدین سجادی جزی در گفت‌وگو با ایسنا:

در نشست شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان سلامت مطرح شد:
ایران در حلقه مدیریت نهاد جهانی پیشگیری از پوکی استخوان:
دکتر سیدجمال‌الدین سجادی جزی در گفت‌وگو با ایسنا: