دوشنبه 1401/11/17 10:33

متولد: 1324

محل تولد: طبس

تاریخ عضویت وابسته: 1401/6/19

تحصیلات:  فلوی جراحی توراکس – کانادا- کبک، فلوی جراحی توراکس و عروق – فرانسه- پاریس،فوق تخصص جراحی توراکس، دبیر خانه شورای تخصصی و فوق تخصصی وزارت بهداشت، تخصص جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رتبه علمی: استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی مشهد.

سمت‌ها: رئیس بخش جراحی توراکس بیمارستان قائم. مدیر گروه جراحی عمومی، جراحی قلب و توراکس و جراحی توراکس دانشگاه علوم پزشکی مشهد. عضو انجمن جراحان توراکس فرانسه. عضو هیئت مدیره جامعه جراحان ایران، عضو کالج بین المللی جراحان. عضو هیئت مدیره انجمن جراحان توراکس ایران. عضو گروه ارزشیابی بخشهای فوق تخصصی جراحی قفسه سینه کشور. عضو هیئت ممتحنه بورد فوق تخصصی جراحی قفسه سینه کشور. عضو هیئت ممتحنه پذیرش دستیار فوق تخصصی جراحی توراکس. عضو مرکز تحقیقات بیماریهای ریوی و سل. عضو هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد. عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی مشهد. عضو شورای سیاست گذاری و برنامه‌ریزی فوق تخصصی جراحی توراکس ایران. عضو کمیته مرگ و میر، کمیته اجرایی، و شورای آموزشی بیمارستان قائم.

جوایز و افتخارات: انجام بیوپسی با سوزن از جدار قفسه سینه (TTNB) برای اولین بار در مشهد. انجام جراحی ریه با استاپلر برای اولین بار در مشهد. انجام جراحی توراکوسکوپیک برای اولین بار در مشهد. لوح تقدیر از رئیس کل ستاد نیروهای مسلح در ارتباط با خدمات درمانی مجروحین جنگ. لوح تقدیر از وزراء وقت بهداشت و درمان در سالهای 87، 88، 90.پژوهشگر موثر در گروه فوق تخصصی جراحی توراکس. مدیر گروه برتر آموزشی فوق تخصصی جراحی توراکس. پزشک نمونه کشوری سازمان نظام پزشکی. برگزیده نخستین همایش انجمن‌های جامعه پزشکی سازمان نظام پزشکی. دارنده لوح تقدیر از روسای وقت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و روسای وقت سازمان نظام پزشکی.

مقالات:  بیش از مقاله نمایه شده در        WOS: 9 نمایه شده در  Scopus: 27

H-Index (Scopus) =  8