دوشنبه 1401/11/17 10:37

دکتر شهریار نفیسی

متولد: 1345، تهران

تاریخ عضویت وابسته: 1400/3/23

تحصیلات: دکتری پزشکی و  بورد  تخصصی نورولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران. فلوشیپ عصبی و عضلانی از دانشگاه مک گیل مونترئال، کانادا.

رتبه علمی: استاد

سمت‌ها: ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران.هیات علمی در بخش  مغز و اعصاب بیمارستان دکتر شریعتی تهران. استادیارسابق دانشگاه علوم پزشکی زاهدان. مسئول بخش الکترومیوگرافی بیمارستان شریعتی. معاون پژوهشی گروه نورولوژی و عضو شورای پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران. عضو هیات مدیره انجمن علوم اعصاب ایران. عضو هیات تحریریه فصلنامه علوم مغز واعصاب ایران.عضو شورای سیاستگذاری علمی سازمان نظام پزشکی ایران. معاونت امور هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران. نایب رییس جامعه متخصصین مغز و اعصاب ایران. عضو انجمن مغز و اعضاب ایران.

آثار علمی و تالیفات: مقالات نمایه شده در WOS:  125     نمایه شده در Scopus: 113

H-Index (Scopus) = 20