دوشنبه 1401/11/17 10:38

دکتر شیرین جلالی نیا

متولد: 1353، تهران.

تاریخ عضویت وابسته: 1401/3/21

تحصیلات: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسی ارشد آموزش مامایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارشناسی مامایی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور. دوره عالی پژوهش (M Phil) از دانشگاه علوم پزشکی تهران.

رتبه علمی: عضو هیئت علمی (دانشیار اپیدمیولوژی) معاونت تحقیقات و فناوری ستاد مرکزی وزارت بهداشت.

سمت‌ها: مجری نخستین مطالعه کوهورت کشوری در جمعیت بزرگسال ایران، مدیر ملی و همکار اصلی اجرای پیمایش ملی عوامل خطر غیر واگیر، عضو کارگروه علمی تدوین پروفایل سلامت کشورهای عضو اکو، نماینده معاونت در حضور شورای معین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، معاون مدیریت امور پژوهشی و معاون توسعه و هماهنگی مرکز توسعه و هماهنگی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، عضو کارگروه تدوین و پایش برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه‌های علوم پزشکی، عضو تدوین دستور العمل کشوری خطوط مشاوره در بحران در سطح کشور، عضو کمیته عوامل خطر متابولیک طرح ملی ارزیابی بار بیماریها، عضو کمیته تخصصی ستادی ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی کشور، عضو کارگروه تخصصی پژوهش تدوین نقش جامع علمی کشور در حوزه سلامت، عضو کارگروه علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برای نشست وزرای بهداشت کشورهای عضو منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، عضو کمیته‌های علمی و اجرایی توانمند سازی جوانان، باروری جوانان، پیشگیری از یماریهای آمیزشی و ایدز، تغذیه سالم در وزارت بهداشت. عضو جمعیت و انجمن علمی مامایی ایران و بازرس انجمن. عضو کارگروه سلامت زنان فرهنگستان علوم پزشکی.

جوایز و افتخارات: کسب تقدیر نامه از رئیس شورای سیاست گذاری وزارت بهداشت، کسب لوح افتخار از وزارت بهداشت به جهت تدوین نقشه جامع علمی حوزه سلامت، رتبه اول اعضاء هیئت علمی ستاد وزارت بهداشت. رتبه اول فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی، رتبه اول آزمون ورودی کارشناسی ارشد، عضو بنیاد ملی نخبگان به جهت کسب رتبه اول فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد.

مقالات:  نمایه شده در WOS:  205  نمایه شده در Scopus:  219

H-Index (Scopus) = 44