دوشنبه 1401/11/17 10:39

دکتر عباس استاد تقی‌زاده

تاریخ تولد: 1349

تاریخ عضویت وابسته: 1401/9/19

تحصیلات: دکتری پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی تهران، گواهینامه عالی بهداشت عمومی (MPH ) دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتری تخصصی (PhD) سلامت در بلایا و حوادث- دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیک در علوم پزشکی.

رتبه علمی: دانشیار سلامت در حوادث و بلایا - دانشگاه علوم پزشکی تهران.

سمت‌ها: رئیس دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا – دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضو و جانشین هیات بورد سلامت در حوادث و بلایا، معاون مالی و اداری دانشکده بهداشت و سرپرست ایستگاه تحقیقاتی بندرعباس دانشکده بهداشت و سرپرست دفتر فناوری اطلاعات دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران. رئیس مرکز علمی و کاربردی مدیریت بحران دانشگاه جامع علمی و کاربردی، عضو هیئت مدرسی شهرداری تهران. مشاور رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در بهبود مدیریت سوانح و ارتقای تاب آوری، قائم مقام  و مشاور عالی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رئیس کمیته مدیریت بحران و ایمنی نظام فنی و اجرایی شهرداری تهران، رئیس هیات علمی مرکز تاب آوری شهر تهران، مشاور عالی مرکز تحقیقات فن آوری بن یاخته، مدیر کل سلامت شهرداری تهران، مدیر ستاد شهر سالم تهران، عضو هیات مدیره علی البدل انجمن علمی بهداشت ایران، عضو هیات مدیره انجمن علمی سلامت در حوادث و بلایای ایران، عضو هیات مدیره علی البدل انجمن علمی مخاطره شناسی ایران، نماینده شورای اسلامی شهر تهران در کمیته ایمنی و مدیریت بحران شهر تهران.

جوایز و افتخارات: دریافت لوح حامی سلامت کشور از معاونت اول ریاست جمهوری، دریافت لوح منتخب برتر از سومین جشنواره برنامه‌های رادیویی بخاطر پژوهش برنامه ایدز، رتبه اول تالیف از اولین جشنواره برترین‌های پژوهش در حوزه مدیریت شهری برای تالیف کتاب انسان و حیوانات خانگی، چالش زندگی نوین. مخترع اولین دستگاه سنجش توده بدنی. طراح و موسس فرهنگسرای سلامت. طراح و موسس خانه‌های سلامت در کشور. طراح و موسس خانه‌های اسباب بازی در شهر تهران، طراح و موسس مراکز آموزش مهارت‌های اجتماعی (فرآموز) در شهر تهران. طراح و موسس اولین خانه محیط زیست تهران.

آثار علمی و تالیفات: 11 عنوان کتاب و  بیش از 100 مقاله. نمایه شده در Google Scholar: 83   نمایه شده در Scopus: 42

H-Index (Scopus) = 12

H-Index ( Google Scholar) = 14