دوشنبه 1401/11/17 01:32

دکترعلی دل پیشه

متولد: 1346، ایلام.

تحصیلات: فوق دکترای پژوهشی از دپارتمان کودکان و بهداشت باروری انگلستان، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی بالینی از  دانشکده پزشکی دانشگاه لیورپول انگلستان. ماستر بیماریهای عفونی، گرمسیری کودکان از دانشکده طب گرمسیری لیورپول انگلستان. دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی ایران در مقاطع مختلف تحصیلی(under graduate )

رتبه علمی: استاد تمام پایه 31 عضو هیأت علمی رسمی قطعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

سمت‌ها: مدیر جهاد سازندگی حوزه مرکزی ایلام، رییس بیمارستان شهید سلیمی ایلام، سرپرست بیمارستان امام خمینی ایلام، مدیرکل آموزش دانشگاه و مدیر گروه پزشکی اجتماعی و اپیدمیولوژی و رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام. رییس مرکز تحقیقات آسیبهای روانی-اجتماعی. عضو بورد تخصصی اپیدمیولوژی کشور. عضو شورای آموزش علوم پایه پزشکی کشور با حکم وزیر بهداشت. رییس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی استان ایلام، عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایلام. مشاور عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در امور کلان مناطق آمایشی. رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور. جهادگر مهندسی رزمی(سنگرسازان بی سنگر) در جبهه‌های حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس. عضویت در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان ایرانی در اروپا-لندن. عضو شورای هم اندیشی و شورای راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری.

جوایز و افتخارات: کسب عنوان استاد پژوهشگر برتر طی 6 سال متوالی. کسب عنوان استاد نمونه با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. استاد صاحب صلاحیت برای تربیت دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت. اجرای 14 طرح تحقیقاتی در زمینه‌های بهداشتی درمانی و سلامت جامعه با کسب رتبه درجشنواره رازی.

مقالات:  نمایه شده در WOS: 127    نمایه شده در Scopus: 159

H-Index ( WOS) = 22