یکشنبه 1402/07/30 01:37
در گروه ارتقاءسلامت فرهنگستان علوم پزشکی کشور:

رونمایی از کتاب تاب‌آوری در برابر حوادث و بلایا

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، در نشست گروه ارتقاء سلامت فرهنگستان علوم پزشکی، از کتاب (تاب‌آوری در برابر حوادث و بلایا ) نوشته دکتر عباس استاد تقی زاده، عضوگروه ارتقاءسلامت فرهنگستان و عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد .
بر اساس این گزارش، کتاب فوق شامل فصول متعددی از جمله ؛ مفهوم تاب آوری در برابر حوادث و بلایا، تاب آوری کودکان در حوادث و بلایا، ابعاد حاکمیتی حوادث و بلایا، جنسیت و تا‌ب‌آوری بلایا و .. است .
  هدف از نگارش کتاب (تاب‌آوری در حوادث و بلایا ) این است که وضعیت خطر در شرایط پیچیده و ناپایدار ذاتا پویا بوده و به شدت ممکن است تغییر کند و باعث غیر قابل پیش بینی شدن عکس العمل های جامعه می شود ،همچنین خطرات می توانند از کانون های متعددی شکل بگیرند و هیچ کدام از این خطرات دارای اولویت خاصی نباشد، لذا درک شرایط شکننده در جامعه، برای برنامه ریزان، مدیران و دولت ها در جوامع شکننده بسیار مهم بوده و باید سعی نمود تا جای ممکن درک شرایط را در جامعه شکننده در سطح محلی ،منطقه ای، ملی و بین المللی بالا برد.
گفتنی است این نشست، 26 مهرماه سال جاری با حضور اعضای گروه ارتقاءسلامت در محل فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد .