سه شنبه 1402/08/9 08:27

ضرورت توجه ویژه سیاست‌گذاران، دولتمردان و خبرگان نظام سلامت به سلامت روان جامعه

جلسه گروه سلامت روان فرهنگستان علوم پزشکی هم‌زمان با هفته سلامت روان، 24 مهرماه  با حضور اعضای گروه برگزار شد.

در این جلسه گزارش برنامه‌ها و اقدامات وزارت بهداشت در هفته سلامت روان، توسط دکتر حامد مصلحی، سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه شد.

سپس مدیر گروه روانپزشکی سازمان پزشکی قانونی گزارشی از خودکشی ارائه کرد.

اعضای گروه تاکید کردند؛ افزایش نگران کننده 11 درصدی آمار خودکشی در مقایسه با سال گذشته لزوم مداخله هر چه سریعتر سیاست‌گذاران و دولتمردان و استفاده از نظر خبرگان نظام سلامت(روان) را در این حوزه بیش از پیش نمایان می‌کند؛ لذا نقش حاکمیت و دولت‌ها در تحقق سلامت روان تمامی افراد جامعه می‌بایست مورد توجه ویژه قرار گیرد و متخصصان، دولت‌ها و خانواده‌ها باید به وظایف خود در قبال تحقق این مهم عمل کنند.

همچنین با توجه به نقش تعیین کننده عبارات و واژه‌ها در پیامی که به مخاطب منتقل می‌کنند، اعضای گروه ضمن مخالفت جدی با به‌کار بردن عبارت "مرگ خودخواسته" برای خودکشی افراد سرشناس و مشهور توسط اصحاب رسانه، تاکید کردند که این موضوع به مراجع ذیربط منعکس شود.

شورای آینده نگاری و نظریه پردازی سلامت فرهنگستان علوم پزشکی بررسی می‌کند:
در پی انتشار مقاله‌‌ای در روزنامه کیهان در باره رتبه پژوهشی کشور:
همکاری فرهنگستان علوم پزشکی و کرسی طب سنتی یونسکو باهدف:

شورای آینده نگاری و نظریه پردازی سلامت فرهنگستان علوم پزشکی بررسی می‌کند:
در پی انتشار مقاله‌‌ای در روزنامه کیهان در باره رتبه پژوهشی کشور:
همکاری فرهنگستان علوم پزشکی و کرسی طب سنتی یونسکو باهدف: