دوشنبه 1402/08/29 11:25
عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی درباره مهاجرت پزشکان گفت :

اخذ هزینه زیاد برای ارائه مدرک تحصیلی پزشکان تنها راه حلی موقت است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکترعلیرضا اولیائی منش عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل گفت: اگر آزاد کردن مدرک پزشکان، منوط به پرداخت هزینه های سنگین شود ، این راه حل ، یک  راه‌حل موقت است و موضوع را حل نخواهد کرد .
وی افزود: مهاجرت کادر درمان و به‌ویژه پزشکان، خطری بزرگ و تهدید کننده برای نظام سلامت است و باید مسئولانبرای رفع این بحران، راهکاری اساسی در پیش گیرند. عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی ادامه داد: برای حل مشکلات پیچیده، ارائه راه حل‌های ساده و تک بعدی پاسخگو نیست و باید برای حل این معضل مهم، راه حل های دیگری را نیز به کار برد. دکتر اولیایی منش اذعان داشت: تربیت نیروی انسانی نیز نمی تواند مشکل مهاجرت کادر درمان را حل کند و ممکن است نیروی انسانی جدید که تربیت خواهیم کرد، بعد از پایان تحصیلات، راه مهاجرت را در پیش گیرد.

دکتر اولیایی منش

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد : مهاجرت کادر درمان تنها در خروج از کشور خلاصه نمی شود و ما شاهد انتقال کادر درمان از بیمارستان های دولتی به بیمارستا‌ن‌های خصوصی هستیم و متاسفانه، این مشکل نیز در کشور وجود دارد. دکتر اولیایی منش گفت: بخش دولتی، نباید از نیروهای مورد نیاز خالی شود و باید این بخش را تقویت کنیم. وی ادامه داد: معضلات اقتصادی و معیشتی، مشکلات اجتماعی ، در نظر گرفتن حقوق مادی و معنوی برای کادر درمان   در کنار بی ثباتی در سیاست‌ها، می تواند منجر به مهاجرت، چه خروج از کشور و چه خروج از بخش دولتی شود.

شورای آینده نگاری و نظریه پردازی سلامت فرهنگستان علوم پزشکی بررسی می‌کند:
در پی انتشار مقاله‌‌ای در روزنامه کیهان در باره رتبه پژوهشی کشور:
همکاری فرهنگستان علوم پزشکی و کرسی طب سنتی یونسکو باهدف:

شورای آینده نگاری و نظریه پردازی سلامت فرهنگستان علوم پزشکی بررسی می‌کند:
در پی انتشار مقاله‌‌ای در روزنامه کیهان در باره رتبه پژوهشی کشور:
همکاری فرهنگستان علوم پزشکی و کرسی طب سنتی یونسکو باهدف: