مدیر هماهنگی گروه‌های علمی فرهنگستان پزشکی یکی از بانوان ایرانی پژوهشگر پر استناد شد:

پیام تبریک رئیس فرهنگستان علوم پزشکی به دکتر مریم خیام‌زاده

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران؛ دکتر سیدعلیرضا مرندی موفقیت دکتر مریم خیام‌زاده عضو هیات علمی فرهنگستان علوم پزشکی را در راهیابی به فهرست بانوان پژوهشگر ایرانی پراستناد تبریک گفت. دکتر مرندی در نامه تبریک خود به دکتر  خیام‌زاده موفقیت علمی ایشان را مایه افتخار جامعه زنان و فرهنگستان علوم پزشکی دانسته و آن را نشانه تلاش مستمر این بانوی دانشمند در عرصه پژوهش ذکر کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) بخشی از گزارش پاییز خود را به معرفی بانوان پژوهشگر ایرانی پراستناد اختصاص داده است که نام دکتر مریم خیام‌زاده با تعداد کل استنادات 6878 از حوزه موضوعی پزشکی بالینی در فهرست این بانوان موفق به چشم می‌خورد. دکتر مریم خیام‌زاده پزشک، متخصص پزشکی اجتماعی و عضو گروه علمی ارتقا سلامت فرهنگستان پزشکی است و هم اکنون به عنوان مدیر هماهنگی گروه‌های علمی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی در این نهاد علمی به فعالیت مشغول است.

متن پیام تبریک رئیس فرهنگستان به دکتر مریم خیام‌زاده در ادامه خبر آمده است.

پیوست Size
دکتر خیام زاده.pdf 84.17 کیلوبایت