دوشنبه 1402/12/14 01:52
کارگروه ویژه فرهنگستان علوم پزشکی بررسی کرد:

اهمیت تکامل سال‌های اولیه کودکی در زندگی آینده

پنجمین نشست کارگروه بررسی تکامل سال‌های اولیه زندگی ("ECD " Early childhood development) دوشنبه 14 اسفند با حضور نمایندگانی از نهادهای مختلف در فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد.

به‌ گزارش روابط‌عمومی و امور‌ بین‌الملل، پنجمین نشست کارگروه بررسی تکامل سال‌های اولیه زندگی با هدف بررسی تکامل سال‌های اولیه زندگی" ECD" و نقش آن در ارتقاء تمام ابعاد زندگی کودکان برگزار شد. در این کارگروه تلاش می‌شود از محتوای معنوی نیز برای ارتقاء سلامت معنوی کودکان استفاده ‌شود. همچنین در این کارگروه، مسئولانی از وزارت بهداشت ، معاونت بهداشتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی و دیگر دست‌اندکاران حوزه سلامت شرکت ‌می‌کنند و سعی بر آن است که از ظرفیت‌های فرهنگستان علوم‌پزشکی، وزارت بهداشت، حوزه‌های علمیه‌ مراکز دانشگاه و مرکز طبی کودکان و ..  در رسیدن به اهداف مورد نظر استفاده شود و در نهایت، نتایج نشست‌های کارگروه به‌صورت خلاصه‌سیاستی و حمایت‌طلبی به سازمان‌های ذیربط ارسال شود.

ECD یکی از عوامل اجتماعی سلامت است و در سال‌های گذشته سندی در مورد ECD  تهیه شد اما هرگزاجرایی نشد. در پنجمین نشست کارگروه بررسی تکامل سال‌های اولیه زندگی که امروز 14 اسفند 1402 برگزار شد دکتر سیدعلیرضا مرندی؛ رئیس، دکتر محمد علی محققی؛ معاون علمی فرهنگستان و جمعی از مسئولان و صاحب‌نظران سلامت در فرهنگستان علوم‌پزشکی حضور داشتند.