دوشنبه 1402/12/14 02:28
موضوع ویژه نشست کارگروه فرهنگ و فرهنگسازی:

عوامل تاثیرگذار بر سلامت‌ زنان

"عوامل تاثیر گذار بر سلامت زنان" در کارگروه فرهنگ وفرهنگ سازی، دوشنبه 14 اسفندماه در فرهنگستان‌علوم پزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به‌گزارش روابط‌عمومی وامور‌بین‌الملل، "عوامل تاثیرگذار بر سلامت‌ زنان" در کارگروه فرهنگ وفرهنگ سازی 14 اسفندماه دکتر بتول محتشمی عضو گروه سلامت زنان فرهنگستان، در خصوص عوامل تاثیرگذار بر سلامت سخنرانی کرد و حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرسول هاجری مسئول دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه نیز در خصوص مبانی این موضوع به ارایه دیدگاه‌های خود پرداخت. در این کارگروه معاونت علمی فرهنگستان علوم پزشکی دکتر محمد علی محققی نیز حضور داشت.

در نشست امروز دکتر محمد‌علی کیانی عضو وابسته فرهنگستان و عضو هیات‌علمی دانشگاه‌ علوم‌ پزشکی مشهد و دکتر دانشگر عضو هیات‌علمی فرهنگستان زبان و ادب فاسی و جمعی از دیگر اعضای کارگروه به بحث و تبادل نظر پرداختند. گزارش و خبر تکمیلی در سایت منتشر خواهد شد.