دسته بندی
شنبه 1403/01/18 08:48
در جلسه مشترک گروه علوم بالینی و گروه ارتقای سلامت:

بررسی راهکارهای ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه

در جلسه مشترک گروه علوم بالینی و گروه ارتقای سلامت که با حضور اعضای دو گروه، 25 اسفندماه 1402 برگزار شد؛ در خصوص  راهکارهای ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه بحث و تبادل نظر شد.

به اعتقاد کارشناسان آموزش کارآمد به بیمار در بهبود سلامتی، درمان و ارتقاء سلامتی وی نقش بسزایی دارد؛ اما محدودیت زمان برای آموزش در مطب و عدم وجود مواد آموزشی از مشکلات این مسئله می‌باشد. گفتگوی کلامی و چهره به چهره نقش بسزایی در ارتقای سواد سلامت دارد. همدلی با بیمار از جمله ارتباطات خوب در جهت ارتقای سواد سلامت است؛ بنابراین کشور نیازمند طراحی یک برنامه برای شناخت ارزش‌های پزشکان عمومی و متخصصان برای مشارکت و ارتقاء موفق است. حکمرانان نظام سلامت باید نگاه ارتقاء سلامتی داشته باشند و تمام سازمان‌ها و دستگاههای اجرایی کشور بایستی در ارتقای سلامت جامعه مشارکت کنند. تدوین بایسته‌های آموزش برای بیماری‌های شایع، استفاده بهتر از ظرفیت آموزش در زمان ترخیص، استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، فضای مجازی و نیز توجه به بحث آموزش و ارتقای سلامت در آموزش رشته‍های مختلف از جمله مواردی است که باید به آن ها توجه کرد.