دسته بندی
سه شنبه 1401/11/4 11:31

استاد دكتر بيژن صدري زاده

زنده ياد دکتربیژن صدری زاده  فرزند مرحوم عبدالکریم ، یکی از نخبگان  و افتخارات بخش سلامت ایران و جهان ( پزشک  و کارشناس معتمد ایران و سازمان بهداشت جهانی )، عضو افتخاري فرهنگستان علوم پزشكي كشور ، متخصص بیماری های عفونی  ، فارغ تحصیل دانشگاه های اصفهان و تهران و فارغ تحصیل رشته مدیریت بهداشت عمومی از دانشگاه آنتورپ بلژیک در تاریخ اول اسفند ۱۳۱۶ در روستای ایرانچه از توابع بخش فرخشهر به دنیا آمد. وی تحصیلات ابتدایی اش را در روستای دستگرد امامزاده و شهر فرادنبه به اتمام رساند و برای ادامه تحصیل به اصفهان رفت، بیژن صدری زاده در سالهای چهارم تا هفتم دانشکده پزشکی در مطب مرحوم دکتر محمد ریاحی که از اساتید دانشگاه اصفهان بود به عنوان دستیار با ایشان همکاری می کرد ،او از محضر اساتیدی چون دکتر ابوتراب نفیسی ،دکتر محمد ریاحی ،دکتر مرتضی حکمی ،دکتر علیرضا یلدا و بسیاری از اساتید بهره برده است وبا وزرای  بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادوار مختلف اعم از  دکتر ایرج فاضل ،دکتر سید علیرضا مرندی ،دکتر رضا ملک زاده ،دکتر محمد فرهادی ،دکترمسعود پزشکیان و دکترکامران لنکرانی تحت عنوان معاون یا مشاور همکاری داشت  .
بخشي از سوابق علمی و اجرایی دکتر بیژن صدری زاده

1.  مدیر کل بهداشت خانواده وزارت بهداری (به مدت ۳ سال)
  2. معاون امور بهداشتی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی (در ۳ دوره، جمعا به مدت ۵ سال)
  3. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی