چهارشنبه 1401/11/12 01:19

تاریخ تولد: 1327

محل تولد: سیاهکل.

تاریخ عضویت پیوسته: 1401/6/19

تحصیلات:  دکترای تخصصی فارماکولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران.

رتبه علمی: هیأت علمی و استاد گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران.

سمت‌ها:  رئیس مرکز تحقیقات طب تجربی، عضویت در بورد انجمن فیزیولوژی وفارماکولوژی ایران، دبیری و ریاست انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران، مدیریت دپارتمان فارماکولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه تهران، عضویت در کمیته‌های ترفیعات دانشکده و دانشگاه، فهرست داروهای اساسی ایران و کمیسیون ورود داروها، ‌عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی،  سردبیر مجله Acta Medica Iranica، عضو هیئت تحریریه مجله‌های Heart، Liver International، Reproductive Health، World Journal of Clinical Urology، World Journal of Pharmacology، Journal of Family and Reproductive Health. عضو افتخاری موسسه فناوری فدرال سوئیس (ETH) زوریخ.

جوایز و افتخارات: دانشمند برگزیده یک دهه اخیر در حوزه علوم پزشکی و برنده جایزه دکتر فریدون عزیزی از فرهنگستان علوم پزشکی ایران، جایزه بهترین محقق واحد علوم پایه بیست و سومین جشنواره ملی تحقیقات پزشکی رازی وزارت بهداشت، جایزه بهترین پژوهشگر کشوری شانزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی. نشان افتخار بنیاد بین المللی پروفسور یلدا در علوم پزشکی. استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران، پژوهشگر برجسته: جشنواره پژوهشی 1387، دانشگاه تهران. جایزه بهترین محقق، واحد علوم دارویی، دوازدهمین جشنواره ملی تحقیقات پزشکی رازی، وزارت بهداشت. رتبه اول پژوهش و جایزه پژوهشگر برتر اولین و هفتمین جشنواره ابن سینا. جایزه بهترین محقق ملی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

کتاب‌ها: بیش از 8 عنوان.

مقالات:  نمایه شده در (WOS): 618    نمایه شده در (Scopus): 805