یکشنبه 1401/11/16 09:04

تاریخ عضویت پیوسته:1391/12/13

فارغ‌التحصیل از: دانشگاه وین، استرالیا،1385

تخصص:PhD تغذیه

سمت‌ها: دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سرپرست مرکز تغذیه پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 1377

سوابق علمی و اجرایی:  عضویت انجمن تغذیه ایران ( اتا)، عضویت انجمن ترویج تغذیه با شیرمادر، عضو کمیته علمی آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، عضو کمیته خاص شورای پژوهشی مرکز تحقیقات غدد درون‌ریز و متابولیسم، سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه مرکز تحقیقات غدد درون‌ریز و متابولیسم، نماینده امور بانوان در دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور،داوری مقالات پژوهشی جهت چاپ در مجلات معتبر داخلی،عضویت در کمیته تخصصی تغذیه فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران ، عضو هیآت موسس نیمه وقت مرکز تحقیقات پیشگیری و درمان چاقی. ،عضو گروه مشورتی بانوان متخصص فرهنگستان علوم پزشکی  در سال 1388 و1389

تقدیرنامه‌ها: برنده تحقیقات کاربردی یازدهمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی سال 1377 تحت عنوان اختلالات ناشی از کمبود ید در ایران "همکار": میرمیران پ.رتبه سوم تغذیه و بهداشت هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی (آذر 1380) طرح پژوهشی " تعیین رابطه وضعیت تغذیه‌ای و سطح سرمی لیپید و لیپوپروتئین‌ها در جمعیت شهری تهران در گروههای سنی و جنسی مختلف سال   80 –1377".طرح برگزیده در دومین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (آذر 1380). غربالگری کم‌کاری مادرزادی تیروئید و افزایش گذرایTSH در نوزادان ، طرح برگزیده در سومین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (آذر 81). ارزیابی دریافتهای غذایی ساکنین منطقه 13 تهران بر پایه راهنمای غذایی 1378-1380.پژوهشگر برتر دانشگاه در سومین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (آذر 1381). پژوهشگر برتر دانشگاه در چهارمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (آذر 1382)،پژوهشگر پرتلاش دانشگاه در پنجمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (آذر 1383)،رتبه سوم گروه علوم تغذیه دهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی (دی 1383) مقاله برگزیده: ارزیابی اثر برنامه یدرسانی در دانش آموزان مبتلا به کم کاری تیروئید در مناطق کمبود  شدید ید. همکار: میرمیران پ،محقق جوان گروه علوم تغذیه دهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی (دی 1383) مقاله برگزیده: نسبت دور کمر به باسن در مقایسه با سایر شاخصهای تن سنجی، شاخص بهتری برای غربالگری عوامل خطرساز بیماریهای قلبی عروقی در مردان تهرانی. همکار: میرمیران پ ،رتبه دوم گروه علوم تغذیه دوازدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی (دی 1385)،پژوهشگر برتر دانشگاه در هفتمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (دی 1385)، هیئت علمی برگزیده در جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (دی ماه1386)  ،دیپلم افتخار پژوهش برگزیده در فرهنگسرای علوم پزشکی کشور، جایزه سوم علوم بالینی، اسفند ماه 1386 ، کسب جایزه از دهمین جشنواره پژوهشی.  دانشمند برتر کشور بر اساس رتبه بندی ISC . (رتبه سوم). 112 مقاله.کسب رتبه به عنوان پر استنادترین نویسنده ایرانی در ISC در جشنواره برترین‌های پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری.رتبه دوم گروه علوم تغذیه هجدمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی (دی 1391)

آثار علمی و تالیفات:12 کتاب، 179 مقاله در نشریات فارسی، 133 مقاله در نشریات بین‌المللی، مجموعاً 312 اثر علمی،       H Index=23