یکشنبه 1401/11/16 02:57

دکتر حسین کشاورز ولیان

متولد: 1334

تحصیلات: دکتری تخصصی  رشته انگل‌شناسی با گرایش ایمونولوژی، دانشگاه ایلینویز, آمریکا.

رتبه علمی: استاد

سمت‌ها: مدیر مسئول و عضو هیات تحریریه مجله Iranian Journal of Parasitology. عضو و دبیر انجمن انگل‌شناسی ایران. سرپرست مرکز تحقیقات انگل‌های بومی ایران. عضو هیئت تحریریه مجله بیماریهای عفونی و گرمسیری. معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران. مشاور و قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران.عضو شورای نویسندگان مجله دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران. عضو هیأت ممیزه و عضو کمیته گزینش استاد و عضو هیأت اجرایی جذب دانشگاه علوم پزشکی تهران. عضو گروه آموزش فرهنگستان علوم پزشکی. دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی, بهداشت و تخصصی. قائم مقام معاونت آموزشی و امور دانشگاهی وزارت بهداشت. عضو هیأت ممتحنه، ارزشیابی و برنامه­ریزی رشته انگل­شناسی پزشکی. عضو شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی وزارت بهداشت. مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت.عضو کارگروه نظارت بر سفرهای خارجی کارکنان وزارت بهداشت. عضو منتخب وزیر در کمیته پاسخ­گویی به ابهامات، تفاسیر و سئوالات مربوط به مفاد آیین­نامه اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی. عضو هیأت ممیزه مرکزی و عضو شورای عالی برنامه‌ریزی و عضو شورای عالی ارزشیابی مدارک خارجی وزارت بهداشت. عضو شورای پژوهشی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت جمهوری اسلامی ایران. عضو شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی. عضو کمیسیون ارزشیابی مدارک خارجی. عضو هیئت تحریریه مجله علوم پایه پزشکی و مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان.

جوایز و افتخارات: رتبه اول دانشگاه در سطح کشور. بورس خارج از کشور وزارت علوم جهت ادامه تحصیل جایزه بنیاد فرهنگی البرز. ارائه پروژه مناسب, سال 1361, مرکز تحقیقات Sigma- XI, آمریکا. استاد نمونه سال 1368, وزارت بهداشت. مدیر نمونه سال 1376, وزارت بهداشت.

مقالات:  نمایه شده در WOS:   106 نمایه شده در Scopus:134

H-Index (Scopus) = 21