دوشنبه 1401/11/17 01:38

تاریخ تولد: ۱۳۴۴
محل تولد: تهران
تاریخ عضویت وابسته: 1393/۹/6
تحصیلات: دکترای حرفه‌ای پزشکی، تخصص مدیریت خدمات بهداشتی-درمانی و کارشناسی ارشد سلامت عمومی(MPH) فارغ‌التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی تهران
رتبه علمی: استاد تمام مرکز تحقیقات سنجش سلامت
سمتها: مدير گروه پژوهشی مديريت خدمات بهداشتي-درماني، پژوهشكده علوم بهداشتي جهاد دانشگاهي از سال ۱۳۸۰ تا ۱۴۰۱.
سوابق علمی و اجرایی: عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سلامت از ۱۳۷۸-۱۴۰۱. دبير علمي گروه سلامت زنان فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران از سال ۱۳۹۲ تا كنون. عضو کارگروه سلامت ستاد ملی زن و خانواده از سال ۱۳۹۸-۱۴۰۰. عضو گروه مشاورین دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰. عضو هيئت مديره مرکز خدمات تخصصی پايش از سال ۱۳۸۴-۱۳۹۳. عضو شوراي علمي پژوهشكده علوم بهداشتي جهاد دانشگاهي از سال ۱۳۷۸-۱۴۰۰.عضو شوراي علمي گروه مديريت خدمات بهداشتي-درماني پژوهشكده علوم بهداشتي جهاد دانشگاهي از سال۱۳۸۱ تاکنون. عضو شوراي علمي گروه بهداشت خانواده پژوهشكده علوم بهداشتي جهاد دانشگاهي از سال ۱۳۸۲-۱۳۸۸. عضو شوراي نظارت و توسعه تشكيلات گروه پزشكي جهاددانشگاهي از سال۱۳۹۲-۱۴۰۰. عضو شورای تخصصی برنامه ششم توسعه در بخش پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهي در سال ۱۳۹۵. عضو کانون تفکر جهاد دانشگاهي از سال ۱۳۹۶-۱۴۰۰. عضو هيئت تحريريه فصل نامه علمی-پژوهشی پايش از سال۱۳۸۰ تاکنون. عضو هيأت تحريريه مجله پژوهشهاي ميان رشته‌اي قرآن كريم سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان کشور از سال ۱۳۸۷ تاکنون. عضو كارگروه تخصصي سلامت زنان نقشه جامع علمي كشور در حوزه سلامت در سال ۱۳۸۷. عضو كميته تحقيقات سلامت زنان انيستيتو تحقيقات بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال هاي ۱۳۸۱-۱۳۸۸. عضو گروه كاري شناسايي شاخصهاي سلامت زنان سازمان جهاني بهداشت مركز كوبه (W.K.C.) در سال‌هاي ۱۳۸۱-۱۳۸۲. عضو كميته علمي، مشورتي مطالعات نيروي انساني پزشكي تخصصي و فوق تخصصي در سال‌هاي ۱۳۸۱-۱۳۸۲. مشاور مركز خدمات تخصصي پايش، پژوهشكده علوم بهداشتي جهاد دانشگاهي از سال ۱۳۸۰-۱۳۹۵. مسئول گروه واژه‌گزيني مديريت سلامت، فرهنگستان ادب و زبان فارسي در سال‌های ۱۳۹۰-۱۳۹۲. دبیر علمی همایش تحقیقات سرطانهای شایع در زنان:دستاوردها و راهکارهای توسعه، فرهنگستان علوم پزشکی ۱۳۹۵ . مشاور و ناظر طرح‌های اصلاحات نظام سلامت بانک جهانی ۱۳۸۵. طراحی مدل عوامل تعیین کننده سلامت زنان با عنوان "مدل سلامت زنان ایران: مدل فرمهر". تحلیل سياست ها و قوانين موجود مرتبط با سلامت زنان جمهوري اسلامي ايران. تدوین سند ملی سلامت زنان جمهوری اسلامی ایران. طراحي مدل برآورد نيروي انساني گروه پزشكي كشور و به کارگیری در برآورد نیروی انسانی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی کشور.
تقدیرنامه ها: عضو نمونه گروه سلامت زنان فرهنگستان علوم پزشکی ۱۳۹۷. جهادگر نمونه در حوزه پژوهش در سال ۱۳۹۴. برگزيده در سومين جشنواره دندانپزشكي شهيد دكتر احمد هدايت در سال ۱۳۸۳. برگزيده در دومين جشنواره ابن سينا در سال ۱۳۷۹. برگزيده در ششمين جشنواره رازي در سال ۱۳۷۸. تاييد مدل جامع برآورد نیروی انسانی بهداشتی با عنوان مدل«HMEMW»  از سوی WHO و چاپ و توزیع كتاب "A holistic model for estimating the dental workforce" در كشورهاي منطقه با هزينه سازمان جهاني بهداشت.
آثار علمی و تالیف: تالیف و ارائه ۱۰۴ مقاله فارسی و انگلیسی، تالیف ۹ کتاب، ترجمه ۱ کتاب، اجرای ۷۱ طرح پژوهشی خاتمه یافته.