دسته بندی
دوشنبه 1402/08/29 01:07
دکتر آخوندزاده عضو وابسته فرهنگستان در باره حمله به بیمارستان الاهلی غزه گفت:

به‌عنوان یک محقق دانشگاهی و مدیر بیمارستان از همه مدیران بیمارستان‌های جهان می‌خواهم این حمله را محکوم کنند

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل فرهنگستان دکتر شاهین آخوندزاده استاد نوروفارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی با انتشار مقاله‌ای در مجله بین‌المللی و انگلیسی زبان سازمان نظام پزشکی از همکاران خود در مسئولیت‌های اجرایی و مدیریت بیمارستان‌های سراسر جهان خواست حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان الاهلی را محکوم کنند.

در این مقاله که با عنوان حملات موشکی به بیمارستان الاهلی غزه و سکوت مراجع بین المللی منتشر شده است آمده؛ در 17 اکتبر 2023، تقریباً در ساعت 19:00 به وقت غزه پس از چندین روز هشدار برای تخلیه بیمارستان های غزه، حمله موشکی ارتش اسرائیل به بیمارستان های غزه انجام پذیرفت و جان بیش از 500 بیمار و همراهان آنها را گرفت. قابل توجه است که بر اساس قوانین بین المللی، حمله به امکانات بهداشتی و درمانی به شدت ممنوع شده است. در واقع، بر اساس کنوانسیون ژنو، نباید هیچ مانعی بر سر راه امور بشردوستانه و خدمات پزشکی باشد و مجروحان و بیماران باید در هر شرایطی مورد احترام و محافظت قرار گیرند.

دکتر شاهین آخوندزاده از پژوهشگران موفق حوزه علوم اعصاب و مطالعات فارماکولوژی در زمینه بیماری‌های اعصاب و روان در کشور است که جوایز متعدد از جمله عنوان محقق برتر در جشنواره رازی را در کارنامه خود دارد.

متن مقاله انگلیسی را می‌توانید به‌صورت فایل پی‌دی‌اف در ادامه مشاهده و دانلود نمایید.

پیوست Size
JIMC_Volume 7_Issue 1_Pages 1-2.pdf 192.95 کیلوبایت