شنبه 1402/10/9 01:10
در جلسه گروه علوم دندان‌پزشکی مطرح شد:

صلاحیت بالینی فارغ التحصیلان دندان پزشکی

در جلسه گروه علوم دندان‌پزشکی که 27 آبانماه 1402 باحضور اعضای گروه برگزار شد؛ در خصوص صلاحیت بالینی فارغ التحصیلان دندان پزشکی و آزمون اخیر( اوّلین آزمون برگزار شده) بحث و گفتگو شد.

ضرورت ارائه روش‌های خروج دانشجویان غیر توانمند از چرخه آموزش؛ دعوت از استادان باتجربه در آزمون فوق؛ استفاده از توان عوامل خارج از دانشگاه در این آزمون(فرهنگستان، نظام پزشکی و انجمن ها...)؛ ارائه راهکارهای عملی پیشنهادی از سوی فرهنگستان برای ارتقا آزمون بعدی؛ طراحی روش‌های ارتقاء دانشکده‌های ضعیف؛ استفاده از امکانات چندرسانه‌ای برای نمایش آموزش استادان برتر و ارائه به تمام دانشکده‌ها در راستای ارتقای عدالت آموزشی؛ ارایه بازخورد محرمانه شورای گسترش دانشگاه‌ها از نتایج آزمون صلاحیت بالینی و تعیین فرصت برای اصلاح به آنها و مهم برشمردن دفترچه فعالیت‌های دانشجویان در آموزش عمومی و تخصصی از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.