دسته بندی
یکشنبه 1405/06/22 08:29
شماره :
3754

بسته خبری

دکتر پزشکیان در گفتگو با شبکه خبری ایندیا تودی هند؛

تحریم دارو و غذا مصداق بارز فشار بر مردم است

دکتر پزشکیان ترور رهبران، دانشمندان و حمله به زیرساخت‌ها را جنایت خواند و تصریح کرد: ایران به دنبال جنگ نیست، اما با تحریم، بستن راه‌های دارو و غذا و فشار بر مردم تسلیم نخواهد شد و تنها راه، توقف تجاوز و یک‌جانبه‌گرایی آمریکاست

 

سخنگوی سازمان غذا و دارو خبر داد:

آغاز عرضه رسمی واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریورماه

 محمد هاشمی با تأکید بر اینکه فرآیند تأمین واکسن آنفلوآنزا طبق برنامه‌ریزی در حال انجام است، از مردم خواست نسبت به وعده‌های خرید و فروش این واکسن در فضای مجازی هوشیار باشند و صرفاً از طریق مجاری رسمی و تحت نظارت اقدام کنند.

 

اعتبار ۱۵ همتی شیر مدارس نباید پشت در قراردادها بماند

علی‌اصغر باقرزاده عضو کمیسیون بهداشت مجلس در واکنش به بلاتکلیفی قرارداد تامین شیر مدارس با تولیدکنندگان، گفت: اختصاص اعتبار ۱۵ هزار میلیارد تومانی زمانی می‌تواند اثر خود را نشان دهد که فرآیند اجرایی آن هم به‌موقع انجام شود؛ نمی‌توان اعتبار داشت اما هنوز تولیدکننده نداند چه میزان شیر و برای چند نوبت باید تولید و تحویل دهد.

X