
دولت برای تأمین غذای سالم مسئول است؛ برنامه شناسهدار شدن محصولات کشاورزی در دستور کار دولت
دکتر سید حسن امامیرضوی، عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی و رئیس دبیرخانه شورای عالی امنیت غذایی، با اشاره به چالشهای جدی کشور در حوزه امنیت غذایی،گفت:بحران کمبود آب در بخش کشاورزی و مشکلات اقتصادی خانوارها باعث شده بخشی از جامعه به غذای کافی و سالم دسترسی نداشته باشد. او نقش حاکمیت را در فراهمسازی غذای سالم، کافی و مغذی برای تمام مردم اساسی دانست.
دکتر امامیرضوی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو و معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی مسئول کنترل باقیمانده سموم، نیترات و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی هستند، افزود: برنامه شناسهدار کردن محصولات کشاورزی در حال اجراست و با تکمیل آن، مردم باید از خرید محصولاتی که شناسه ندارند خودداری کنند. او درعینحال نسبت به استفاده از سموم قاچاق و غیرمجاز که قابل ردیابی نیستند هشدار داد و خواستار نظارت دقیقتر وزارت جهاد کشاورزی شد.
وی با اشاره به تأثیر مثبت کالابرگ برای دهکهای ۱ تا ۷ جامعه، تاکید کرد که باید سهم لبنیات و اقلام پروتئینی در این سبد افزایش و میزان شکر و روغن کاهش یابد. دکتر امامیرضوی همچنین از آغاز برنامه توزیع شیر در مدارس خبر داد و گفت:در حال حاضر این برنامه هفتهای دو بار اجرا میشود و از تولیدکنندگان می خواهیم که با دولت همراهی کرده و این اقدام را به عنوان مسئولیت اجتماعی خود ببینند تا دفعات توزیع افزایش یابد.




